Ініціативна група ОСББ

Створення ініціативної групи ОСББ – юридична компанія «ARTEAM»

Якщо Ви розпочали процес створення об’єднання, першим етапом буде створення ініціативної групи. Відповідно до Закону «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», ініціативна група повинна складатись мінімум з трьох власників житлового чи не житлового фонду в будинку в якому буде створюватись об’єднання.

Оформлення етапу створення ініціативної групи

Формування ініціативної групи об’єднання краще відобразити в протоколі для юридичної фіксації даної стадії. В протоколі слід зазначити наступне:

В кінці складання протоколу створення ініціативної групи необхідно підписати протокол усіма її членами.

Зазвичай ініціатори створення об’єднання організовують усю роботу по створенню об’єднання, і в подальшому займають керівні посади, не є виключенням також і долучення інших співвласників до процесу створення і участі в управлінні.

Всі фінансові витрати при створенні об’єднання які понесені ініціативною групою можна також компенсувати за рахунок внесків співвласників після створення об’єднання.

Наступним етапом в процесі створення ОСББ є – формування списку власників житлових і не житлових приміщень будинку в якому створюється ОСББ.

Якщо Вам необхідна допомога по створенню ОСББ, юристи юридичної компанії «ARTEAM» з радістю Вам допоможуть.

Користуючись юридичними послугами ЮК «ARTEAM» Ви отримаєте:

  • Вузькопрофільних юристів з питань ОСББ і ЖКГ, які створили більше 100-и об’єднань в будинках різного типу (від 8 квартир до 700);
  • 100 % державну реєстрацію об’єднання в будь-якому будинку з дотриманням усіх норм чинного законодавства;
  • Гнучкий пакет послуг та цін на юридичні послуги.

ЗАМОВИТИ